Verner: Osećam se krivim za odlazak Lamparda

Podeli:
Getty images/Michael Regan

Nemački fudbaler Timo Verner prolazi kroz jednu od najtežih golgeterskih sezona u karijeri. Fudbaler koga je Čelsi kupio za 53 miliona evra je na 24 nastupa ove sezone postigao tek pet pogodaka. On je u razgovoru za "SkySports" otkrio da se oseća delimično krivim zbog odlaska bivšeg menadžera Plavaca Frenka Lamparda.

Lampard je klupu Čelsija napustio posle godinu i po dana, a Verner smatra da je i on pomogao takvom razvoju situacije.

„Da sam dao četiri ili pet golova više, možda bi Lampard i dalje bio trener jer bismo možda imali koju pobedu više. Ne možemo gledati u prošlos jer je previše utakmica pred nama, ali osećao sam se krivim što sam promašio toliko šansi. I zbog trenera, i zbog kluba i zbog sebe. Želim stalno da dajem golove. Sada imamo novog trenera i to je novi početak za sve, posebno za mene. Promašio sam toliko prilika i bodova, možda sve bude bolje posle svežeg starta„, rekao je reprezentativac Nemačke i dodao:

„Period u kome nisam davao golove bio je najgori u mojoj karijeri jer nikada nisam promašio toliko velikih prilika. Nikada nisam tako dugo bio bez gola. Bio sam srećan što se taj loš niz prekinuo pre dve utakmice. Loše sam se osećao“.

On je otkrio i u čemu je najveća razlika između Lamparda i novog menadžera Tomasa Tuhela.

„I sa prošlim trenerom sam se odlično razumeo, ali je ipak drugačije kada sa trenerom mogu da pričam na nemačkom. Lakše može da mi objasni neke stvari. Na maternjem jeziku je nekada dovoljna samo jedna reč koja u potpunosti promeni značenje i bude vam jasnije. Poznaje me i vraća mi samopouzdanje da budem onaj Timo iz Bundeslige, da budem na vrhu i dajem golove„, zaključio je Verner.

Komentari

Vaš komentar