Vlahović od januara u Arsenalu? Demantovano sa više strana

Premier League 26. sep 202211:382 komentara
Podeli:
Dušan Vlahović
Photo by Stefano Guidi/Getty Images

Vest u kojoj je glavna tema napadač Juventusa Dušan Vlahović, konkretno njegov prelazak u Arsenal, bila je jedan od glavnih tema dana, sve dok ta “novost” nije demantovana.

Dušan Vlahović je pre prelaska u Juventus bio na radaru Arsenala, čak su i krenuli pregovori Tobdžija sa timom iz Firence, ali od realizacije nije bilo ništa. 

U međuvremenu, Vlahović je potpisao ugovor sa Juventusom. Vest da će napadač srpske reprezentacije ponovo na Ostrvo probudila je maštu navijača Arsenala. Na njihovu žalost, samo na kratko.  

Odmah se u priču uključio specijalista za transfere, Fabrizio Romano, koji je na Tviteru objavio da su izvori sa obe strane demantovali tu priču. 

„Priče o tome kako se Dušan Vlahović povezuje sa Arsenalom, te da će tamo preći u januarskom prelaznom roku opisane su kao daleko od istine od strane izvora sa obe strane. Vlahović je fokusiran samo na Juventus, a Arsenal je srećan sa napadačima koje ima“, napisao je Fabrizio Romano. 

Vlahović je ove sezone u Seriji postigao četiri pogotka na šest mečeva. U dresu reprezentacije Srbije odigrao je vrlo dobar meč protiv Švedske u Ligi nacija. 

Komentari

Vaš komentar