„Vrhunski igrači ne žele u Njukasl, uspeh se ne kupuje“

Premier League 16. okt. 202111:55 > 12:0015 komentara
Podeli:
Owen Humphreys/Pool via Getty Images

Vrhunski fudbaleri nemaju motiv da dođu u Njukasl, s obzirom na to da već imaju mnogo novca, smatra nekadašnji defanzivac Džonatan Vudgejt.

Euforija u Njukaslu se ne stišava otkako je jedan od najbogatijih ljudi na planeti princ Saudijske Arabije Mohamed bin Salman kupio klub sa Sent Džejms Parka. Svakodnevno se piše o novim pojačanjima i dolasku vrhunskih fudbalera.

„Takvi igrači odlaze u Real Madrid, Barselonu, Mančester junajted… Uz dužno poštovanje, oni neće ići u Njukasl„, rekao je Vudgejt.

povezane vesti

„Svi vrhunski fudbaleri imaju novac. Oni žele da osvajaju trofeje, igraju u finalima evropskih takmičenja, odu na prvenstva sveta, a ne da igraju u Njukaslu. Nije to nepoštovanje, tako stvari stoje. Alan Širer je bio vrhunski igrač i došao je u Njukasl, ali zbog toga što je bio iz Njukasla, hteo je da ispuni svoj san. Ne možete samo kupiti uspeh, to ne funkcioniše tako“.

Mediji već neko vreme najavljuju odlazak Stiva Brusa sa klupe.

„Način na koji se ophode prema njemu je užasan. On će voditi 1000. utakmicu kao menadžer, a to je znak da je uspešan terener. Njukasl sasda ima novca za trošenje, a svaki menadžer to želi. Moraće da donesu ispravnu odluku. Biće im potrebno od 10 do 12 godina kako bi stigli do vrha… Prvo da osvoje FA Kup, Liga Kup, a onda možda Premijer ligu ili Ligu šampiona“.

Jeste li saglasni sa ovim stavovima?

Komentari

Vaš komentar