Vulverhempton pokrenuo muzičku produkcijsku kuću

Premier League 20. sep. 202117:01
Podeli:
Catherine Ivill Getty Images Sport

Fudbalski klub Vulverhempton ostvario je saradnju sa "Warner Music UK Alternativ Distribution Alliance" (ADA) nagrađivanom muzičkom produkcijskom kućom sa kojom pokreće svoj muzički brend.

„Wolves Records“ je jedinstven projekat, a u klubu se nadaju da će uspeti da na najbolji način spoje dve strasti – fudbal i muziku.

Kako je navedeno u saopštenju koje je klub ovim povodom objavio, želja im je da mladi umetnici dobiju širu publiku kroz prisustvo Vulverhemptona u Premijer ligi sa jedne strane i kroz marketing mrežu koju ima ADA.

Poziv da pošalju svoje radove već je upućen lokalnim, ali i internacionalnim, mladim umetnicima, bendovima i producentima.

„Vulvs rekords je ambiciozan i napredan projekat na kome radimo već neko vreme, i izuzetno smo zadovoljni što je konačno došao momenat da ovu vest objavimo u javnosti. Brojni iskusni profesionalci iz sveta muzike biće na raspolaganju mladim talentima na njihovom putu ka uspehu. Naši navijači znaju da je jedan od naših ciljeva u klubu uvek bio da razvijamo klub na različite načine, da posao i poslovne ideje širimo te da i na taj način podržavamo kontinuirani uspeh kluba“, rekao je generalni menadžer za marketing Vulverhemptona Rasel Džons.

Ovo nije prvi „izlet“ Vulverhemptona u biznis svet van fudbala jer već uspešno posluju u svetu esporta i mode.

Komentari

Vaš komentar