Vulvsi otišli po Lopetegija

REUTERS/Marcelo Del Pozo

Vulverhempton Vonderersi su od nedavno bez menadžera jer je otkaz dobio Portugalac Bruno Laž. Sada su zainteresovani za nekadašnjeg trenera Reala i Sevilje Đulena Lopetegija zbog kojeg je prvi čovek kluba Džef Ši otputovao u Španiju.

Lopetegi je tek prošle nedelje ostao nezaposlen jer je posle serije loših rezultata dobio otkaz u Sevilji. Tu ekipu je fenomenalno vodio prethodnih sezona, osvojio je Ligu Evrope 2020. godine i bio je u vrhu La Lige. Lopetegi je pre Sevilje bio trener Reala i selektor španske reprezentacije, a vodio je i Porto i mlade španske selekcije.

Inače ovo nije prvi put da Vulvsi i Lopetegi pregovaraju. Oni su bili u kontaktu i pre šest godina kada je takođe ovaj Španac bio prvi pik urpave Vulverhemptona.

Kočnica u ovoj situaciji bi mogla da bude jedna lična stvar kod Lopetegija. Naime njegov otac je bolestan i zbog toga bi moglo da se desi da Đulen ne prihvati ponudu engleskog kluba.

Vulvsi su treći od pozadi na tabeli Premijer lige i Lopetegija vide kao čoveka koji bi mogao da ih izbavi iz ove situacije.

Komentari

Vaš komentar