Zaigrao posle dve godine, a svi komentarišu njegove rukavice

Premier League 28. feb 20239:573 komentara
Getty Image/ Eddie Keogh / Stringer

Loris Karijus branio je za Njukasl na meču protiv Mančester junajteda.

Nemac je silom prilika posle dve godine stao na gol Svraka, koje su u finalu Liga kupa izgubile (2:0) od Junajteda i tako ostale bez trofeja.

Njukasl nije mogao da računa ni na prvog ni na drugog golmana. Nik Poup je imao crveni karton, dok je Martin Dubravka nastupao za mančesterski tim ove sezone zbog čega nije imao pravo nastupa, tako da je Karijus morao da stane među stative.

Umesto da komentarišu njegove odbrane ostrvski mediji su se više bavili rukavicama koje je nosio na toj utakmici. Reč je o braon rukavicama, koje proizvodi jedna nemačka kompanija, a koja u proizvodnji ne koristi sirovine životinjskog porekla.

Njegova karijera delovala je vrlo dobro do finala Lige šampiona 2018. godine, kada je branio za Liverpul i tom prilikom bio odgovoran za dva gola, zahvaljujući kojima je  Real Madrid slavio. Poslednjih meseci je u žiži svetskih medija zbog veze sa italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, ali stiče se utisak da je njegova karijera u totalnom padu, toliko da više nije ni čudo kad primi više golova.

 

 

Komentari

Vaš komentar