Zidan odbio premijerligaše, čeka mesto selektora Francuske

Premier League 9. jul. 202123:464 komentara
Podeli:
Denis Doyle/Getty Images

Izvori bliski Zinedinu Zidanu kažu da Francuz posle odlaska iz Real Madrida ne žuri sa novim poslom.

Povezane vesti

Slavni Francuz je krajem maja napustio mesto trenera Reala i od tada je na odmoru. Konačno pravom. Potpuno je opušten i u budućnosti ga zanima samo jedan posao – mesto selektora Francuske.

Međutim, ti planovi će morati da sačekaju, jer uprkos eliminaciji sa EURO 2020 potvrđeno je da će selektor Didije Dešan predvoditi Trikolore i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Zidan ne žuri. U međuvremenu je, kako prenosi Lekip, odbio vredne ponude iz Engleske, ali i iz Azije i Zaliva.

Fudbal za Zidana odavno više nije pitanje novca, već srca. Za njega će četiri mesta uvek imati prednost u odnosu na druge. To su Bordo, Juventus, Real Madrid i Francuska“, rekao je za Lekip izvor blizak proslavljenom fudbaleru.

Ono u čemu trenutno najviše uživa je vreme uz porodicu. To nije mogao dok je radio kao trener.

Dok je bio trener Real Madrida, živeo je gotovo isključivo za klub. Ustajao bi svakog dana u 6 sati ujutro da bi bio u sportskom centru Valdebebasu u 7:30 i ostajao bi tamo do 19 sati. Sličan način života imao je i dok je bio igrač„, kaže isti izbor.

Zato sad ne žuri. Pustiće vreme i događaje da idu svojim tokom. Gledajući u budućnost, ima samo jedan jasan cilj u karijeri: da jednog dana postane selektor Francuske.

Trenutno ne razmišlja o nekom klubu„, zaključio je izvor blizak Zinedinu Zidanu.

Slavni Francuz će u junu sledeće godine proslaviti 50. rođendan.

 

Komentari

Vaš komentar