Zvanično odloženi mečevi Premijer lige

Premier League 9. sep 202212:4810 komentara
Podeli:
Premijer liga trofej Liverpul Mančester Siti Manchester City v Liverpool - Etihad Stadium, Manchester, Britain - April 10, 2022 General view of the Premier League trophy inside the stadium before the match Premier League - Manchester City v Liverpool
REUTERS/Phil Noble

Ono što je bilo najavljeno, sada je i ozvaničeno. Zbog smrti kraljice Elizabete druge odloženi su mečevi Premijer lige, koji su trebali da se odigraju ovog vikenda.

Izdato je i saopštenje sa sastanka na kojem su učestvovali svi klubovi članovi elitnog ranga takmičenja.

povezane vesti

„Na sastanku u petak ujutru, svi klubovi su odali počast njenom Veličanstvu kraljici Elizabeti drugoj. U slavu njenog života i doprinosa koji je dala naciji i kao znak uvažavanja, svi mečevi Premijer lige ovog vikenda biće odloženi, uključujući i onaj koji je trebalo da se igra u ponedeljak. Dalja obaveštanja o rasporedu Premijer lige objavićemo u toku perioda žalosti“.

Ukoliko se bude ispoštovao ceo period žalosti, onda su pod znakom pitanja i mečevi narednog kola, a veliko je pitanje kada će se oni odigrati jer je raspored i onako zgusnut zbog Svetskog šampionata u Kataru, koji je na programu u novembru i decembru ove godine.

 

Komentari

Vaš komentar