Viljareal ne pušta Rukavinu

Primera 27. mar 201619:57
Iako desnom beku iz Srbije ističe ugovor na kraju sezone, Viljareal nema nameru tek tako da ga pusti. Prema pisanju uglednog madridskog lista Marka trener Žute podmornice Marselino Garsija Toral izuzetno je zahvalan izdanjima povremenog reprezentativca Srbije, zbog čega je od uprave zatražio da mu se odmah ponudi novi ugovor čime bi bio vezan za klub duži vremenski period.
Marselino posebno ceni to što se Rukavina odlično pokazao kao prava zamena praktično na svim pozicijama po levoj strani terena, gde je ekipa imala dosta problema sa povredama. Ali, nekadašnjem beku Partizana nije bio problem da  zakrpi sve rupe koje su se stvorile. Marka navodi da pregovori nisu još okončani, ali da u Viljarealu rade sve da Rukavinu zadrže na Madrigalu, a kako mu ugovor ističe na kraju sezone žele da posao završe pre nego što se neko drugi ne umeša i pokupi iskusnog Srbina ispred nosa. 
Rukavina ove sezone nije postigao gol na 25 utakmica, koliko je odigrao, ali je zato četiri puta bio asistent, iako često u igru ulazi sa klupe. Ipak, poseban pečat ostavio je u pobedi nad Realom, te remijem protiv Barselone i Atletiko Madrida, dok je bio jedan od boljih u porazu od Sevilje. Zbog toga je sve više počeo da dobija šansu i Marselino ne želi da izgubi jednog od boljih prvotimaca u poslednje vreme. 

Author: Vladimir Vesić