Suarez: Vratiću se u spektakularnom stilu

Primera 8. nov 201710:06 > 10:24
Podeli:
Getty images Gonzalo Arroyo Moreno / Stringer

Napadač Barselone Luis Suarez će preskočiti prijateljske mečeve reprezentacije Urugvaja u novembru, kako bi se što odmorniji vratio obavezama u La Ligi. Sjajni golgeter tvrdi da će mu pauza dobro doći, te da će povratak biti u velikom stilu.

 Suarez je u svim takmičenjima od početka sezone postigao samo tri gola, a kako je i dalje u potrazi za pravom formom posle povrede, možda je upravo mali odmor ono što mu je bilo potrebno. 

Urugvajac veruje da je tako i da je predah od dve nedelje došao u pravo vreme. 

„Pošto se budem odmorio i oporavio u ovde dve nedelje, vratiću se na spektakularan način. Posle povrede kolena sam se prerano vratio na teren i na duge staze to nije bilo dobro. Na fizičkom nivou sam bio pod pritiskom, a odmora zbog obaveza u državnom timu nisam imao. Najbolje što je moglo da se desi je što sam postigao dogovor sa Barsom i reprezentacijom. Klub me je pustio da se priključim timu Urugvaja odmah posle povrede, dok sada prijateljski mečevi protiv Poljske i Austrije nisu prioritet“, rekao je Suarez

Barselona je prvoplasirana na tabeli španskog prvenstva posle 11. kola, a u nastavku nadmetanja će im puno značiti prisustvo na terenu odličnog Urugvajca. Pitanje za njega je bilo da li i dalje ima problema sa kolenom.

„Ne, ne, ne. Nema više nelagodnosti, samo oprez. Uvek imate neki strah da možete dobiti udarac i da će se sve pogoršati. Ali posle ovog odmora, uz pravilan tretman, svaki bol će nestati“, zaključio je Luis Suarez.