Marselo o Nejmaru: Najbolji treba da dođu u Real

Primera 25. maj 201811:35 > 11:44
Buda Mendes/Getty Images

Levi bek madridskog Reala Marselo smatra da bi njegov saigrač iz reprezentacije Nejmar trebalo da pređe na "Santjago Bernabeu". Kaže da bi i ostale zvezde u Madridu volele još jednog superstara uz sebe.

Od kada je Nejmar prošlog leta napustio Barselonu, traju spekulacije da će njegova sledeća destinacija biti Real. Igrač Pari sen Žermena je igrao svega do februara zbog povrede, a trenutno se sprema za Svetsko prvenstvo. To tračeve o njegovom odlasku iz Pariza ne stišava, a novinari često postavljaju pitanja o dolasku Nejamara fudbalerima Reala.

Veliki igrači moraju da igraju ovde. Real je veliki klub i veliki igrači moraju da igraju za Real Madrid, a ja bih veoma voleo da igram sa njim. Međutim kada pričam sa Nejmarom, ne razgovaramo o Realu niti o njegovom odlasku iz Pariza“, kazao je Marselo, a novinari su želeli da čuj i šta Kristijano Ronaldo misli o potencijalnom pojačanju.

U Madridu konstantno pričaju o pojačanjima. Ovde sam osam godina i pričali su o 50 igrača koji su navodno dolazili i niko nije došao“, rekao je Kristijano Ronaldo.