Solari: Entuzijazam, radost, hrabrost, žrtvovanje

Primera 1. nov 20186:51
Podeli:
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Santijago Solari, vršilac dužnosti trenera Real Madrida, kaže posle pobede u Kupu kralja nad Melilkom 4:0 da je ekipa dobro reagovala posle otkaza koji je dobio Đulen Lopetegi.

Strelci su bili Karim Benzema, Marko Asensio, Alvaro Odriosola i Kristo Gonsales.

“Tim je igrao sa radošću, entuzijazmom i jako posvećeno, a rezultat je plod toga. Oni su veliki šampioni i jesu vrlo posvećeni – da nisu, ne bi osvojili sve što su osvojili. Povređeni su jer u ovom sportu postoji i loša dinamika, moramo da je okrenemo u svoju korist. Uradili smo mnogo stvari dobro“, rekao je Solari i dodao:

“Zadovoljan sam karakterom koji je tim pokazao – trčali su, tražili gol, bili su sveži i srećni. Vrlo je važno i što je Ramos igrao, da povuče tim u ovakvom trenutku. Pobeđuje se hrabrošću, žrtvovanjem. Sjajan posao“.

Vinisijus Junior bio je u startnoj postavi i odigrao je veoma dobro.

“Zadovoljan sam njegovom partijom, ali i ostalima. Vinisijus je vrlo mlad, jeste veoma talentovan, ali tek je došao, 18 mu je godina – prilagođava se ne novu zemlju i na Real Madrid, koji je svet za sebe“, zaključio je Solari.

Madriđani u subotu od 16.15 dočekuju Valjadolid u 11. kolu Primere, a na tabeli su deveti sa 14 bodova, sedam manje od vodeće Barselone.