Valensija – Rajo Valjekano 17:00 SK

Primera 16. dec 201211:22 > 11:23
Podeli:

Fudbaleri Valensije dočekuju Rajo kao favoriti jer ne da su istrošili kredite za greške ove sezone, već su upali u administrativnu zabranu.

Ali, promena trenera je očigledno prodrmala tim kao što se to često desi. Slepi miševi su dobili četiri od poslednjih pet mečeva i navijače raduje to što su u formi Ever Banega i Roberto Soldado.

Ipak, za ovaj meč neće moći da računaju na odličnog Fernanda Gaga i Nelsona Valdeza, momka koji se u celoj karijeri, pa tako i Valensiji, fantastično snalazi u ulozi džokera. Tino Kosta je pod znakom pitanja, ali sa obzirom na okolnosti, verovatno će odigrati bar jedno poluvreme.

Na drugoj rtrani, Rajo baš nije u najboljoj formi, izgubili su poslednja dva meča u Primeri, tradicija daleko od toga da im ide na ruku na mestalji, ali trener Pako Hemez je samouveren.

„Mislim da smo kadri da pobedimo ovaj meč. Ako to ne mislimo, zašto onda uopšte da putujemo u Valensiju? Jasno je da naša situacija nije baš najbolja u ovom trenutku, ali moramo da igramo bez straha i sa samopouzdanjem i mislim da možemo do pobede“, jasan je Hemez.

Author: BJ