Bartomeu: Ne postoji "slučaj Nejmar", Dembele je bolji

Primera 5. jul 201920:24 > 20:35
Podeli:
David Ramos/Getty Images

Predsednik Barselone Žosep Marija Bartomeu govorio je o prelaznom roku, Nejmaru, Grizmanu, De Lihtu, ali i o "kadrovanju" Lionela Mesija.

Mi znamo da Nejmar želi da ode iz PSŽ-a. I znamo da PSŽ ne želi da ga pusti. I to je to. Ne postoji „slučaj Nejmar“. Uostalom, smatram da je Dembele bolji od njega. Mlađi je, još će da napreduje, prava je budućnost kluba i zato će ostati u Barseloni – rekao je Bartomeu o mogućnosti povratka Nejmara.

Povezano

Sa Grizmanom je već drugačija priča.

Pregovaramo sa Atletikom. Zainteresovani smo za Grizmana. Juče smo imali sastanak čelnika dva kluba. Ne mogu da kažem ništa više od toga, jer se situacija brzo promeni. Ništa nije gotovo, do tada nije ni sigurno da će preći u Barselonu.

Velika želja je Matajs de Liht, a izveštaji su oprečni. Jednog dana sve je bilo završeno sa Juventusom, a drugog je ipak otvorena priča.

Odavno vam govorim da znam gde će De Liht nastaviti karijeru. Ne mogu to da otkrijem, jer je još pod ugovorom sa Ajaksom i neću iz poštovanja prema ta dva kluba.

Na kraju nešto i o navodnom kadrovanju Lionela Mesija.

Hajde da već jednom završimo s tim mitom. Mesi nikada nije tražio da dovedemo nekog igrača, niti se mešao u poslovnu politiku kluba. On jedino želi da napravimo tim sposoban da osvaja trofeje. Ništa više od toga.