Militau pozlilo na promociji u Realu

Primera 10. jul 201915:43 > 15:59
Podeli:
print screen

Biti fudbaler Real Madrida znači da si konstantno pod pritiskom javnosti, ne samo na terenu.

Upravo u to je imao priliku da se uveri novi fudbaler „kraljevskog kluba“ Eder Militaou već na promociji.

Prvo je jutros obavio medicinske preglede, koje je sa uspehom prošao, onda je došao na stadion da potpiše ugovor, nakon čega je usledilo poziranje pred reporterima i novinarima, žongliranje lopte pred publikom, a potom je usledila konferencija za medije, na kojoj je bilo preko 100 novinara.

Sve oči i reflektori su bili uprti u mladog Brazilca, koji je sa osmehom izašao pred novinare, ali trema je učinila svoje i ubrzo posle samo par pitanja konferencija je morala da bude prekinuta jer se 21-godišnjem defanzivcu slošilo. Nema sumnje da će se mladi fudbaler vremenom navići na sve što ide kada si deo najvećeg kluba na svetu.

“Ovo je jedan jako  poseban dan za mene i za moju porodicu. Mogu samo da zahvalim Bogu što sam postao deo najvećeg kluba na svetu, ali neću da se zadovoljim sada. Želim sa Realom da podignem pehar Lige šampiona, rekao je Militaou, a potom prokomentarisao svoju konkurenciju na poziciji štopera.

“Moje je dobro treniram, na treneru je da bira. Nisam još razgovarao sa njim, ali jedva da se pridružim ekipi na pripremama. Biće to dobra borba za mesto u timu. Ja sam takmičar, daću sve za ovaj dres, svaku utakmicu ću da igram kao da mi je poslednja“, rekao je Eder pre nego što je konferencija morala da se prekine.

Eder Militao je u Real, sa kojim je potpisao šestogodišnji ugovor, došao iz Porta, a Madriđani su za njegov transfer morali da izdvoje 60 miliona evra.