Militao: Na promociji mi je pozlilo jer nisam jeo

Primera 11. jul 20199:12 > 9:31
Podeli:
print screen

Real Madrid je u sredu predstavio svoje novo pojačanje, Edera Militaoa, ali na promociji se desio jedan peh.

Naime, mladom fudbaleru je pozlilo na konferenciji za medije, zbog čega je tražio da se ista prekine posle samo dva pitanja.

Bio je to prenaporan dan za 21-godišnjeg defanzivca što se odrazilo na njegovo stanje.

„Imao sam dug let avionom iz Brazila, posle čega sam odveden na medicinske preglede, koje sam uspešno prošao, da bih odatle otišao na stadion. Tamo su me čekale već isplanirane aktivnosti, slikanje u dresu za medije, žongliranje pred navijačima, a potom sam odveden direktno na konferenciju za novinare. U svom tom haosu nisam stigao ceo dan ništa da jedem, što je uz malu tremu uticalo da mi pozli na promociji. Osećao sam se kao da ću se onesvestiti u tom trenutku, zbog čega sam morao da tražim da prekinemo konferenciju“, rekao je novopečeni fudbaler Real Madrida.

https://twitter.com/RMadridInfo/status/1148942645684817920

Zbog čitave situacije na internet portalima širom sveta mogli su da se vide negativni komentari na račun reprezentativca Brazila, koji su uglavnom išli u pravcu da ako ima tremu na predstavljanju nije ni dorastao tome da igra u najvećem klubu na svetu.

Eder Militao je prešao iz Porta u „kraljevski klub“ za 60 miliona evra i važi za jednog od najboljih mladih defanzivaca na svetu, koji može da pokriva pozicije štopera i levog beka. On će se pridružiti ekipi Reala, koja je u utorak otputovala na pripreme u Montreal.