Šaponjić predstavljen: Došao sam da se borim

Primera 12. jul. 201914:27 > 14:38
Podeli:
Printscreen

Novi fudbaler Atletiko Madrida, srpski fudbaler Ivan Šaponjić predstavljen je kao najnovije pojačanje kluba, a nakon toga je odgovarao i na pitanja novinara.

Ivan Šaponjić stigao je u Atletiko iz Benfike. Nema potvrde o visini transfera, ali i dalje ostaje ista spekulacija – da je Atletiko portugalskom timu platio osam miliona evra.

Šaponjić je nakon predstavljanja odgovarao na pitanja novinara, a govorio je, između ostalog i o predstojećoj saradnji sa Dijegom Simeoneom.

„Moji prvi utisci o Simeoneu su fantastični. Smatram ga jednim od najboljih trenera na svetu, a on i njegov tim su me veoma lepo dočekali“, rekao je Šaponjić.

„Došao sam ovde da se borim, da radim i pokažem svoje kvalitete. Na kraju predsezone sešćemo i razgovarati, pa ćemo videti šta će da se desi“, dodao je mladi igrač.

„Ne volim mnogo da pričam o sebi. Mislim da je moj najveći kvalitet skok igra, mislim da to dobro radim. Dolazak ovde je kao san i uvek ću davati sve od sebe da pomognem timu koliko je u mojoj moći“, dodao je Šaponjić.