"Povratak Kutinja u Liverpul će se teško desiti"

Premier League 16. jul 20198:34 > 8:44
Podeli:
Alexandre Schneider/Getty Images

Kako Filipe Kutinjo baš i ne uživa u Barseloni, postoje naznake da bi Brazilac mogao da se vrati u Livepul. Ipak njegov agent smatra da to baš i nije realno.

Brazilski fudbaler je svim silama želeo da napusti „Enfild“ pre dva leta, a tada mu Liverpul nije dozvolio transfer. Filipe Kutinjo se strpeo do januara 2018. kada je konačno postao fudbaler Barselone, a od tada je samo na televiziji mogao da gleda kako njegov bivši klub igra dva finala Lige šampiona od kojih jedno i osvaja. 

Sada postoje priče da bi Kutinjo mogao da se vrati u Liverpul jer u Barseloni za njega izgleda nema sreće, posebno posle dolaska Antoana Grizmana iz Atletika. 

Povezano

 „S obzirom na to kakav tim imaju i kako su ga nadgradili, prelazak Kutinja bi zavisio od toga šta oni odluče. Da li osećaju da za njega ima prostora u sastavu. Mislim da je ovaj posao teško ostvariv, mada su veliki transferi uglavnom veoma, veoma teški. Ako bi hteo da se vrati u Premijer ligu to bi morao da bude Liverpul mada mislim da je to komplikovano u ovom trenutku i zavisi od njih“, rekao je za Toksport Kutinjov predstavnik Kia Jurabčijan

On je takođe dodao da je nemoguće da Filipe Kutinjo pređe u Mančester Junajted jer kako kaže njegovo srce zauvek pripada Redsima. Kutinjo je u Barsi na 75 mečeva u svim takmičenjima postigao 21 gol i baš nema preveliki uticaj na igru Katalonaca. Poređenja radi u Liverpulu je za pet i po sezona postigao 54 gola na 201 utakmici.