Počeli pregovori: Modrićev menadžer u Milanu

Primera 17. jul 201910:34 > 10:55
Podeli:
Aitor Alcalde Getty Images Sport

Menadžer Luke Modrića Vlada Lemić sinoć je viđen u Milanu, gde je došao da pregovara sa čelnicima istoimenog kluba, javlja tamošnji Đanluka di Marcio, koji važi za najbolje obaveštenog Italijana.

Sastanak je organizovao direktor Milana i Modrićev zemljak Zvonimir Boban. Njih dvojica su privatno u odličnim odnosima i ukoliko postoji osoba koja bi mogla vezistu da ubedi da napusti Real, to bi bio upravo on.

Modrić je svestan da Madriđani žele da rekonstruišu i podmlade tim, posle katastrofalne sezone, a i sam se zasitio svega. Sa „kraljevskim klubom“ je osvojio sve što se osvojiti može kako u Španiji, tako i u Evropi, uz to je postao najbolji igrač sveta, što bi iz nekog drugog kluba teško postigao…pa je došlo vreme vreme za novu sredinu.

Uz to prvi čovek Reala Florentino Perez bi rado rasteretio klupske troškove, a to bi se svakako desilo ukoliko bi hrvatski fudbaler napustio klub jer je njegova sadašnja plata 12,5 miliona evra na godišnjem nivou.

Modrić je ušao u poslednju godinu ugovora, pa se pretpostavlja da bi ga klub pustio za simboličnu sumu, što bi svakako bilo bolje nego da u junu sledeće godine napusti Real bez obeštećenja.