Pedro: Ako Barselona pozove napuštam sve

Primera 28. dec 201910:37 > 10:41
Alex Burstow/Getty Images

Iskusni fudbaler Čelsija Pedro Rodriges na kraju sezone može da napusti klub kao slobodan igrač. Postoji mogućnost da se ovaj španski krilni igrač vrati u Barselonu.Iako je imao solidno leto sa Čelsijem Pedro je odigrao tek deset utakmica ove sezone i nije u prvom planu mladog tima kog predvodi Fren

Iako je imao solidno leto sa Čelsijem Pedro je odigrao tek deset utakmica ove sezone i nije u prvom planu mladog tima kog predvodi Frenk Lampard. Španac ima 32 godine verovatno ne postoji interesovanje Čelsija da ga zadrži pa će ovaj moći da pregovara sa klubovima već od januara. Pedrova želja je da se vrati u Barsu.

Ako me Barselona pozove sve ću ostaviti. Postojao je momenat u predsezoni kada smo igrali protiv Barse, pričao sam sa trenerom i video sam priliku da se vratim, ali ta vrata su se brzo zatvorila. U ovom trenutku ne znam šta će se desiti sa mnom. Imam ugovor sa Čelsijem do kraja sezone„, rekao je Pedro koji nije hteo da govori mnogo o tračevima da se seli u Vest Hem.

Ne znam videćemo. Ono što znam je da želim da se zabavljam igrajući fudbal„.

Pedro je inače dete Barselone i u klubu je bio još od juniorskih dana tačnije od 2004. godine. U Čelsi je prešao 2015. godine za 26 miliona evra. Sa Barsom je pet puta bio šampion Španije i tri puta prvak Evrope, a sa Čelsijem jednom prvak Engleske i jednom je osvojio Ligu Evrope.