Real Madrid – Rajo Valjekano 21:00 SK

Primera 17. feb 201311:16 > 11:16
Podeli:

Nema pauze za Real Madrid, nakon Mančester Junajteda sledi još jedan meč koji mora da se dobije, protiv gradskog rivala Rajo Valjekana.

Fudbaleri su sigurno iscrpljeni nakon velike bitke sa engleskim vicešampionom, ali ako je Barselona nedodirljiva na prvom mestu, Real ne samo da može, nego jednostavno mora da dostigne četiri boda zaostatka za drugoplasiranim Atletikom. Ne samo zbog prestiža nego i zbog direktne kvalifikacije za LŠ naredne sezone.

Alfa i omega tima Žozea Murinja Kristijano Ronaldo verovatno neće biti pošteđen ni na ovom meču. Real će sigurno opsedati gol Valjekasa svih 90 minuta, ali moraće i da pripaze jer Rajo kontrama ume da razmontira protivnika, što će vam potvrditi i timovi kao što su Atletik Bilbao i Atletiko Madrid.

Ako do sada niste gledali Valjekano, obratite pažnju na Lea Baptistaa, talentovanog Brazilca, koji će verovatno, kao Miću, na leto otići u neki veći klub i napraviti haos i iskusnog Čorija Domingeza, koji nakon putešestvija po Južnoj Americi u Evropi polako privodi kraju karijeru u predgrađima Madrida. Možda vidimo i legendarnog Raula Tamuda, koji se vratio iz Meksika. Valjekano je u trenutku kada se piše ovaj tekst izjednačen na petom mestu sa Valensijom.

Još jedan od onih na koje treba obratiti pažnju je Roberto Trashoras, prekaljeni igrač sredine terena, a on veruje da Rajo može da iznenadi na Bernabeu.

“Verujemo da možemo da pobedimo. Moramo da igramo kao što igramo uvek i da budemo hrabri. Treba da idemo agresivno na loptu i da ne dozvolimo Ronaldu da često dođe u posed lopte”, rekao je Trashoras.

Author: Vladan Keljević