Savet za Holanda: Pogledaj Jovića, nemoj kao on…

Bundesliga 20. mar 202011:26 > 11:29
Podeli:
Dean Mouhtaropoulos, Getty Images Sport

Nekadašnji fudbaler madridskog Reala Stiv Mekmanaman savetuje Erlinga Holanda da ne žuri sa izborom novog kluba, kako ne bi ponovio grešku koju je napravio Luka Jović.

Holand (19) zimus je iz Salcburga prešao u Borusiju Dortmund potpisavši četvorogorišnji ugovor, ali je samo pitanje trenutka kad će načiniti naredni korak i obući dres nekog od najvećih svetskih klubova.

Povezano

Kao jedna od mogućih opcija za supertalentovanog novreškog napadača izdvaja se Real, a Mekmanaman smatra da bi sa tim trebalo sačekati i kao negativan primer navodi Luku Jovića.

Ne može tek tako da skoči sa broda na brod i ode u Real. Vidite šta se desilo Luki Joviću ove sezone, jedva da je šutnuo loptu u Realu nakon što je imao divnu godinu u Nemačkoj„, rekao je Englez, aludirajući na to što srpski napadač retko dobija šansu u Kraljevskom klubu.

Dao je Mekmanaman još nekoliko razlog zašto bi Holandu bilo dobro da ostane na Vestfalenu.

Trebalo bi da ode dalje tek kada bude postao još iskusniji igrač, kada bude u nogama imao 200 utakmica za Dortmund, 20 ili 30 u Ligi šampiona. Povrh svega, čuo sam da je Real zainteresovan da dovede Kilijana Mbapea, a njih dvojica ne moraju da budu tamo u isto vreme. Holandu sada ne treba takav pritisak„, poručio je bivši vezista.

Pored Reala, Juventus se smatra jednim od najvećih kandidata za budući klub norveškog igrača.