Mijatović: Lorenco Sans mi je bio kao otac

Primera 22. mar. 202015:03 > 15:06
Podeli:
Print screen/SK

Predrag Mijatović, proslavljeni crnogorski fudbaler i legenda Reala, sa neizmernom tugom je primio vest o smrti Lorenca Sansa od koronavirusa.

Sans je bio predsednik Reala 1998. godine, kada je „kraljevski klub“, Mijatovićevim golom, osvojio sedmu titulu prvaka Evrope, koja se čekala od 1966. godine.

Povezano

„Veoma, veoma je tužno što nas je napustio ovako, bez mogućnosti da se oprostimo od njega. Ovo je jedna od najtužnijih noći u mom životu. Bio u sam u stalnom kontaktu sa Lorencovim sinom Fernandom poslednjih dana. Znao sam da je u teškom stanju i kroz šta svi prolaze. Tužno je što u ovakvom trenutku niko nije mogao da ga poseti. Ne mogu da verujem, bio mi je kao otac. Toliko sam ga voleo“, rekao je Mijatović za španske medije i nastavio:

„On je bio veoma važna osoba u mom životu. Razmenjivali smo poruke, večerali često, bili smo povezani. On je uradio mnogo za mene. Doveo me u Real, prošli smo mnogo toga zajedno. Bio je sjajna ličnost, veliki predsednik. Posebno me boli što nismo mogli da mu kažemo zbogom. Očekujem da će se kompletna Realova porodica, kada sve ovo prođe, a, hvala Bogu, proći će, od Lorenca oprostiti na način, na koji je zaslužio. On je čovek koji je obeležio jednu veliku eru”.

Lorenco Sans je preminuo u 76. godini od koronavirusa.