Siti ponovo želi Stefana Savića

Premier League 4. apr 202012:25 > 12:26
Denis Doyle/Getty Images

Reprezentativci Crne Gore mogli bi da budu u centru pažnje tokom letnjeg prelaznog roka, iako je trenutno fudbal u stanju mirovanja, a većina klubova smanjuje plate igračima.

Stefan Savić i njegovi saigrači iz Atletika, nedavno su se pristali sa smanjenje plata, kako bi bili sačuvali posao ostalim zaposlenim radnicima u klubu, a prema pisanju engleskih medija – Manchester Evening News, čelnici Mančester Sitija su na spisak želja tokom prelaznog roka, stavili komandanta odbrane Atletika iz Madrida i reprezentacije Crne Gore Stefana Savića.

Savić je dres Sitija nosio u sezoni 2011/2012. U Mančester je došao iz Partizana, osvojio Premijer ligu, a zatim otišao u Fiorentinu, odakle je 2015. prešao u Atletiko. Bitno je naglasiti da Saviću ugovor sa Madriđanima ističe tek za dve godine.

Pored Savića, značajnu ulogu tokom prelaznog roka mogao bi da ima i Adam Marušić defanzivac Lacija koji je na radaru PSŽ-a. Savić i Marušić su ostvili iza sebe jako težak period. Obojica su se dugo mučili sa povredama, ali su na radost Atletika i Lacija, odnosno reprezentacije Crne Gore uspeli da se vrate na teren i pokažu da su ponovo u top formi.

Na njihovu žalost, kao i na žalost svih ljubitelja fudbala na planeti, trenutno je sve u stanju mirovanja, zbog globalne zdravstvene pošasti. Sve, osim planova za narednu sezonu i prelaznog roka koji se bliži.