Barsa obećala Nejmaru povratak

Primera 5. apr 202012:45 > 12:53
Alex Caparros/Getty Images

Već drugu godinu priča se o povratku Nejmara u Barselonu. Igrač je ostao u Pari Sen Žermenu, ali na Kamp Nou su izgleda ozbiljno rešeni da ovog leta kompletiraju povratak Brazilca.

Hoće igrač, a hoće i klub. Ostaje samo da se odobrovolji Pari Sen Žermen. Ipak, za razliku od prošlog leta, delovalo je da bi ovog mogao da se realizuje transfer. Sve do koronavirusa. Pandemija preti da maksimalno obori cene fudbalera, što bi moglo da predstavlja ozbiljan problem. Barselona se već suočava sa potencijalnim gubitkom od bar 100 miliona evra i teško da može da isplati Parižanima ono što oni traže, a to je visina obeštećenja koje su i oni platili pre tri godine – 222 miliona evra.

Nejmar je još prošlog leta žarko želeo da se vrati, ali ipak je ostao. Nezvanično klub i igrač su se dogovorili da pokušaju još ovaj pohod na ušati trofej. Brazilac dobro igra, bio je najzaslužniji za eliminaciju Borusije, ali pandemija je zaustavila Ligu šampiona i pitanje je da li će se nastaviti.

Ipak „El Mundo Deportivo“ prenosi da je Barsa voljna da ispuni igračevu i svoju želju, i čak se na stranicama ovog lista tvrdi da su sa Kamp Noua obećali Nejmarovim agentima da ga sigurno dovode ovog leta. Doduše, tada još nije postojala opasnost od pandemije koronavirusa.