Halo, ovde Mijatović: Važi, kako da ne…

Primera 18. apr. 202021:20 > 21:22
Podeli:
Print screen/SK

Nemački fudbaler Kristijan Skorč (31) igrač nemačkog četvrtoligaša Sarbrikena, a svojevremeno jedan od najtalentovanijih igrača Evrope, otkrio je zanimljivu anegdotu čiji je akter bio Predrag Mijatović.

Skorč je za nemačke medije ispričao da je u periodu kada je imao 18 godina, kada je bio na početku karijere i kada je slovio za momka koji obećava, dobio poziv od Predraga Mijatovića, a u to vreme sportskog direktora Reala.

Kristijan Skorč je bio član Herte, kada je usledio zanimljiv poziv i razgovor:

„Halo, ovde Predrag Mijatović, sportski direktor Real Madrida. Sviđaš mi se prijatelju“, rekao mi je Mijatović, a ja sam mu odgovorio, ‘Ma jeste, kako da ne i odmah spustio slušalicu“, rekao je Skorč i nastavio:

„Mislio sam da me neko zeza, jer sam imao prilično duhovito društvo. Nedugo nakon toga nazvao me moj menadžer i pitao me je li sa mnom sve u redu. Rekao mi je da se dođem u jedan restoran, kad tamo on sa Mijatovićem. Ostao sam bez daha. Onda sam se Mijatoviću izvinio hiljadu puta i sve sam mu objasnio. Rekao mi je da nikad tako nešto nije doživeo, ali da mu je bilo krajnje simpatično“.

Skorč je nedugo zatim zadužio opremu Reala, igrao je za B tim kluba iz Madrida. Nije uspeo da se izborio za mesto pod suncem u paklenoj konkurenciji, vratio se 2009. godinu u Nemačku gde je igrao za Keln. Kasnije je branio boje Kotbusa, Bohuma, Duizburga, a sada je član Sarbrikena…