Nastavak La Lige i na SK 4K

Primera 10. jun 20209:24 > 9:28
Fran Santiago/Getty Images

Špansko prvenstvo vraća se u velikom stilu, lokalnim derbijem između Sevilje i Betisa. Gledaćete ga i na Sport Klubu 4K u četvrtak od 22:00.

Veliko je rivalstvo ova dva tima iz Andaluzije, a prethodni mečevi ovih ekipa pokazali su nam da treba da očekujemo uzbuđenja i golove. Biće veoma zanimljivo videti u kakvoj su formi ovi timovi nakon višemesečne pauze i kako će se izboriti sa činjenicom da nema publike.

Trenutno, Sevilja je treća na tabeli i drži mesto koje vodi u Ligu šampiona. Ali, samo bod iza njih su Real Sosijedad i Hetafe, a dva boda iza je Atletiko Madrid, tako da je mesto u eliti sledeće sezone sve osim zagarantovano.

sport klub

Betisu ništa ne bi bilo slađe nego da savladaju komšije i da im pokvare planove. Sa 33 boda, zeleno-beli nisu blizu Evrope, a ne bi ni trebalo previše da se brinu za opstanak, tako da mogu bez ikakvog pritiska da odigraju ove mečeve.

Treba napomenuti i da će sada kada je počelo, Španci igrati veoma brzo, biće mečeva gotovo svaki dan, a naravno, sve utakmice ćete moći da gledate na kanalima Sport Kluba.