Mijatović: Jović nije zainteresovan da uspe u Realu

Primera 10. jun. 202010:35 > 10:57
Podeli:
Sport Klub Youtube

Legenda Real Madrida Predrag Mijatović u razgovoru za Marku rekao je ima utisak da srpski fudbaler Luka Jović nije skroz zainteresovan da uspe u tom klubu.

Francois Nel/Getty Images

„Voleo bih da je drugačija situacija i da sada razgovaramo o tome kako postiže golove. Luka je mlad, dobio je šansu u Madridu posle izvanredne sezone u Ajntrahtu, ali je nije iskoristio. Nismo videli previše od njega, tek poneke detalje koji ne mogu jasno da definišu da li je igrač za klub veličine Reala. Čini se da Jović nije 100% koncentrisan za ideju da uspe u kraljevskom klubu“, rekao je Mijatović.

Podsetimo, Luka Jović je u žižu španskih medija dospeo pre dva meseca  kada je došao u Srbiju zbog rođendana svoje devojke u toku pandemije koronavirusa i prekršio mere karantina, pa je povređen došao na prvi trening posle pauze, slagajući da je povredu dobio upravo na tom treningu, da bi kasnije priznao da se neoprezno povredio u svom dvorištu, a vrhunac je usledio pre par dana kada je u svom domu organizovao roštilj i sa tog druženja kačio fotografije na Instagram, što je izazvalo ekspresnu reakciju tamošnjih novinara.