Savić: Nemam dilemu o nastavku karijere

Primera 10. jun. 202014:25 > 14:32
Podeli:
Denis Doyle/Getty Images

Uveliko se pominje odlazak Stefana Savića iz Atletika ovog leta, međutim defanzivac je u razgovoru za Mundo Deportivo jasno rekao da nema nameru da menja sredinu.

„Već pet godina sam u klubu i za to vreme su me mediji gotovo u svakom prelaznom roku selili u druge klubove. Tako da ne pridajem značaj tome. Imam ugovor sa Atletikom još tri godine, zadovoljan sam u klubu, tako da nemam nameru da napuštam Madrid“, rekao je Savić.

Prvenstvo Španije se posle prekida zbog epidemije koronavirusa nastavlja u četvrtak, a glavni cilj Atletika biće da obezbedi plasman na tabeli koji vodi u Ligu šampiona.

„Ove godine smo se malo mučili u gostima, pa nismo osvojili broj bodova koji smo želeli. Ove sezone imamo mlad tim, tako da je to sigurno imalo uticaja na naše rezultate. Svesni smo značaja plasmana u Ligu šampiona, ali niko nam u klubu ne pravi poseban pritisak zbog toga. Svake godine smo se borili za neko od prva dva plasmana na tabeli jer nije isto kada završiš na četvrtom, trećem, drugom ili prvom mestu“.

Podsetimo, mediji su nedavno pisali o zainteresovanosti Juventusa i Totenhema za reprezentativca Crne Gore.