Lazar Carević prelomio, ostaje u Barseloni

Primera 1. jul 202010:59 > 11:02
Podeli:
Privatna arhiva

Lazar Carević ostaje u Barseloni. Mladi reprezentativac Crne Gore i golman koji je sa mladim timom iz Katalonije osvojio titulu prvaka Evrope staviće paraf na novi ugovor sa španskim gigantom.

Ovu vest potvrdila je i Barselona na svom sajtu, uz najavu da će uskoro biti organizovano potpisivanje ugovora, kada će biti saopšteni i svi detalji. Podsećanja radi, Lazar Carević je u Barselonu stigao iz Grblja 2017. godine, a tokom sezone koju je prekinuo koronavirus uspeo je da se oporavi od teške povrede kolena i da se izbori za mesto u B timu Barselone.

Čelnici Barselone su pokazali da ozbiljno računaju na Lazara Carevića, a u periodu koji sledi, ostaje da se vidi da li će Katalonci poslati Carevića na pozajmicu u neki od klubova koji su pokazali interesovanje da angažuju mladog golmana reprezentacije Crne Gore i u kojima bi gotovo sigurno bio prva opcija na golu.

U pitanju su Selta, Gimaraeš, Đirona…. Treba naglasiti da je Carević nedavno postao član manadžerske agencije na čijem čelu je Pere Gvardiola, brat trenera Pepea Gvardiole.