Majorka-Deportivo 17:00 SK Prime

Primera 31. mar 20130:48

Majorka je u jednom trenutku bila prežaljena, ali serijom dobrih rezultata ponovo su u igri za opstanak.

Samo dva boda deli ostrvljane od sigurne zone. Na poslednjih pet mečeva, Đovani Dos Santos i družina imaju dve pobede i tri poraza, ali vidljiv je napredak u igri i rast samopouzdanja. Ako će protiv nekoga verovati u pobedu, onda je to Deportivo.

Poslednjeplasirana La Korunja je daleko od dana stare slave, na poslednjem mestu, ali pobeda u prethodnom kolu protiv Selte u galicijskom derbiju bar je malo popravila raspoloženje na Riazoru. Reprezentativni odmor verovatno nije mogao da dođe u lošijem trenutku po njih.

Pablo Alfaro je trenutno raspoloženi igrač Majorke, postigao je četiri od poslednjih pet golova ovog tima, i on duboko veruje da će se spasiti ispadanja

“Ovo su bile duge dve nedelje za nas, jedva smo ćekali da ponovo zaigramo. Poraz na Bernabeu bio je očekivan, ali ovo je utakmica na kojoj moramo da idemo na sve ili ništa. Siguran sam da ćemo uz pomoć vernih navijača uspeti da se spasemo”, rekao je bivši igrač Sevilje.

Alfaro je i upozorio na to da posle ovog meča sledi još devet teških utakmica i da trijumf protiv Deportiva ne znači automatski i opstanak.

Author: BJ