Bilbao-Granada 20:00 SK Prime

Primera 1. apr 201313:57

Trener Granade Luis Alkaraz kaže da će u popularnoj „katedrali“ ići na tri boda, a da očekuje isto i od domaćih.

Granada se iščupala iz zone za ispadanje, ali nameravaju i tu da ostanu. Atletik je samo jedno mesto i jedan bod iznad njih i ni tim Marsela Bijelse nije prebrinuo sve brige oko opstanka. Na poslednjih pet mečeva, Bilbao ima dve pobede i tri poraza, dok Granada nije baš u nekoj seriji, imaju tri poraza i dva remija, ali su i dalje prilično sigurna četiri boda iznad opasne zone.
„Ako dobijete svoje utakmice, ne morate da pazite na druge rezultate. Idemo u Bilbao da pobedimo, ali moramo i da ih poštujemo“, rekao je Alkaraz.
On će na ovom meču biti bez Danija Beniteza, ali se zato u tim vraća Mikel Riko, koji je trebalo da bude suspendovan, ali je FS Španije odlučio da nije zaslužio žuti karton. Marselo Bijelsa je već rekao tim koji  će izvesti za ovaj meč, a uočljive promene su to što će umesto Ituraspea i Adurica nastupiti Munain i Gurpegi.
„Mnogi pričaju da ćemo promeniti formaciju. Ja ću vam dati sastav pa vi procenite sami. Ovo je bila teška sezona za sve nas u klubu i ruku na srce, jedva čekamo da je privedemo kraju“, rekao je Bijelsa.

Author: BJ