Betis-Hetafe 22:00 SK Prime

Primera 1. apr 201314:15 > 14:16
Fudbaleri Real Betisa i Hetafea završiće ovo uskršnje kolo španskog prvenstva a trener zeleno-belih Pepe Mel ne pokušava da umanji značaj ovog meča.
Ali, za protivnika će imati veoma raspoloženi Tim Hetafea, koji se i sam bori za plasman u evropska takmičenja. Madriđani su u fenomenalnoj formi, dobili su četiri od poslednjih pet utakmica i jedan od tih mečeva odigrali nerešeno. Betis je na sedmom mestu, ali pobedom na ovom meču izjednačili bi se sa Valensijom i došli na dva boda od četvrtoplasiranog Sosijedada.
Trener Zeleno-belih Pepe Mel, poznat po iskrenim izjavama, ne umanjuje značaj ovog meča i kaže da je „kao finale“. Na poslednjih pet mečeva, Betis je doživeo dva poraza, jednom je remizirao i dva puta pobedio.
„Ove seone, Primera je takva da se nakon svakog kola značajno menja tabela. Svi u prvih 10 imaju šanse da izađu u Evropu, tako da nam je sada svaki meč kao finale“
Mel zna i gde preti najveća opasnost protiv Hetafea
„Opasan je trojac iza Kolunge. Barada, Leon i Dijego kastro su svi igrači prve klase i nije ni čudo što su tu gde jesu na tabeli. Pobeda na ovom meču bio bi ogroman korak ka Evropi za nas“, zaključio je Mel

Author: BJ