Grizman: U odličnim sam odnosima sa Mesijem

Primera 24. nov. 202010:44 > 10:52
Podeli:
REUTERS/Albert Gea

Erik Olhats, nekadašnji menadžer Antoana Grizmana, nedavno je pokrenuo lavinu izjavom „ da se u Barseloni za sve pita Mesi i da je Argentinac činio sve da Grizmanu oteža dolazak u Kataloniju“. Mesi je na to reagovao rečenicom „ da mu je dosadilo da ima ulogu dežurnog krivca u Barsi“.

Sada se povodom celog slučaja oglasio i sam Grizman. Francuz je istakao da nema nikakvih problema sa argentinskim asom.

Činjenica je da Mesiju nije bilo pravo što sam odbio poziv Barselone 2018. godine. Međutim, kada sam stigao u klub godinu dana kasnije rekao sam da ću učiniti sve na terenu da ostvarimo što bolje rezultate. Mesi je rekao da me podržava i nas dvojica imamo odličan odnos“, rekao je francuski napadač.

Povezano

Grizman je govorio i o Olhatsu i svom ujaku Emanuelu Lopesu, koji su najviše potencirali priču o sukobu sa Mesijem.

Olhats je bio veoma važan čovek u mom životu, ali nas dvojica već dugo ne komuniciramo. Razlog je što je bio pozvan na moje venčanje, a nije se pojavio. Od tog trenutka smo prekinuli svaki kontakt. Što se tiče ujaka, on ne zna kako stvari funkcionišu u fudbalu. Nikada nisam pričao sa njim o Mesiju, pa ne znam odakle je to izvukao. Napravili su mnogo problema u svlačionici. Pričao sam se Leom, sve mu objasnio i to je sada iza nas“, kaže Grizman.

Barselona je očajno počela sezonu u Primeri. Trenutno su 13. na tabeli sa 12 bodova i dva meča manje od vodećeg Sosijedada. U utorak igraju meč Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva, a put Ukrajine nije ni krenuo Leo Mesi, koga trener Kuman želi da odmori za nastavak sezone. Barsa je elitnom evropskom takmičenju ima tri pobede iz isto toliko mečeva i praktično je obezbedila prolaz u osminu finala.