Elče-Betis 12:00 SK3

Primera 15. mar 201423:58 > 23:59
Podeli:

Poslednjeplasirana ekipa Betisa nakon velike pobede protiv Sevilje u Ligi Evrope gostuju Elčeu.

„I kad je gotovo za mene znaj, tek tad je počelo“ ove stihove Milana Mladenovića iz grupe EKV kao da su slušali igrači Betisa. Naime mnogi su počeli da otpisuju Betis možda i pre vremena.

Zeleno-beli imaju 18 bodova i osam bodova manje od ekipa izvan zone ispadanja pa se oni teoretski i dalje mogu iskobeljati. Iako bi ovo mogao biti Sizifov posao za Betis oni se ne predaju. Naime oni su uzeli bod na gostovanju u Viljarealu a zatim pobedili Hetafe sa 2:0, da bi usledio gradski derbi sa Seviljom i pobeda od 2:0.

Sa druge strane Elče ima 29 bodova i nalazi se na 14. mestu ali ono što je njihov glavni adut jeste činjenica da kod kuće poseduju granitnu odbranu. Elče na svom Martinez Valeru na poslednjih pet utakmica imaju tri pobede i dva remija uz samo jedan jedini primljen gol i pet datih. Ipak Betis nema mnogo šta da izgubi i ovako važe za otpisane.

U oba tabora ima povređenih za domaće neće biti Sapunarua, Himeneza, Tonja i Edu Albasara, dok kod tima iz Andaluzije neće biti Igebora, Čulija, Naća, Verdua i havi Toresa.

Author: F. M.