„Azar je najgori fudbaler na treninzima sa kojim sam igrao“

Primera 25. mar 202117:04 > 21:26
Podeli:
Angel Martinez/Getty Images

Napadač madridskog Reala Eden Azar od dolaska u prestonicu Španije 2019. iz Čelsija više je van terena zbog problema sa povredama nego na raspolaganju treneru Zindeinu Zidanu.

Belgijski reprezentativac ponovo ima problem sa zblobom, a po mišljenju pojedinih doktora treći odlazak na operaciju mogao bi da označi i kraj karijere nekada jednog od najboljih napadača na svetu.

Bivši Azarov saigrač iz vremena provedenog u Čelsiju, Džon Obi Mikel ističe da Belgijanac na treninzima ništa ne radi, jedva čeka kraj, ali i da pored toga za vikend bude najbolji na terenu.

Verujte, kada smo trenirali, on je samo stajao i čekao kraj treninga. Neverovatno je lenj, ali nedeljom bi bio najbolji igrač na terenu,“ kaže Obi Mikel i dodaje:

Uvek sam govorio da je jedan od najtalentovanijih igrača na svetu. On ima sve, brzinu, snagu, veštinu i tehniku. Odmah je do Mesija i Ronalda, ali samo kada bi hteo. Govorio je nekada da želi da bude kao oni, ne kao Mesi jer ga je smatrao za čoveka sa druge planete, ali da kao Ronaldo. To je pričao, ali nije trenirao u skladu sa tim.“

Nigerijac nastavlja…

Azar je najgori fudbaler na treninzima sa kojima sam ikad igrao. On je bio toliko dobar na utakmicama da mu nikad niko nije mogao da mu zameri to što ne radi ništa na treninzima,“ rekao je Obi Mikel.

derbi banane
SK
Komentari

Vaš komentar