„Barselona je uvek Barselona, velika pobeda za navijače“

Primera 3. okt. 20219:193 komentara
Podeli:
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Atletiko Madrid savladao je u subotu uveče Barselonu i zadao ranjenom velikanu još jedan težak udarac. Dijego Simeone pre meča nije želeo da komentariše poziciju Ronalda Kumana na klupi katalonskog kluba. Posle pobede je govorio samo o utakmici.

Nedeljama je jedna od glavnih tema ostanak ili odlazak Ronalda Kumana sa klupe Barselone. Pred utakmicu Dijego Simeone nije želeo da komentariše poziciju u kojoj je njegov kolega.

„Ne bavim se tračevima, ne čitam glasine u medijima. Kuman je neko ko ima snažan karakter i ja mu želim sve najbolje“, rekao je Simeone.

Izveštaj

„Svi mi brinemo zbog svojih problema. Veoma mi je jasno da mu sada sigurno nije prijatno. Svi mi treneri veoma poštujemo Ronalda Kumana i tako će uvek biti“, dodao je još.

Trener Atletika se posle meča bavio samo utakmicom:

„Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, nismo se mnogo mučili, čak smo i uživali. Dobro smo odrađivali tranziciju između napada i odbrane. Pokušavali su da nas ugroze, ali mislim da su sva vrata bila dobro zatvorena. Igrali smo onako kako smo želeli i zato smo i došli do ove veoma važne pobede“, rekao je Simeone.

Prvi put nakon čak 574 dana stadion Atletika bio je pun.

„Kada smo stigli autobusom na stadion videli smo da ima više navijača nego inače, godinu i po dana ih nismo videli i sada su emocije zaista proključale. Ljudi su pevali tokom celog prvog poluvremena, mislim da je to nosilo igrače. Srećni smo što smo mogli da im vratimo pobedom. Barselona je uvek Barselona, a mi smo navijačima pružili veliku pobedu“, zaključio je Simeone.

Komentari

Vaš komentar