Depaj neće u Barselonu bez Kumana

Primera 22. maj. 202114:191 komentar
Podeli:
Memphis Depay
Imago Sports

Kako pišu španski mediji Memfis Depaj nema nameru da iz Liona pređe u Barselonu u slučaju da sa klupe katalonskog tima ode holandski stručnjak Ronald Kuman.

Mundo Deportivo donosi vest da fudbaler Liona ne namerava da taj francuski grad zameni Katalonijom, ako mu komšija u Barseloni ne bude holandski stručnjak Ronald Kuman. Sa druge strane u Barsi su razočarani Kumanovim učinkom i pre svega prosutim prilikama da tim dođe do titule. Barsa je sama kriva za to što već drugu godinu uzastopno titula ostaje u Madridu.

Memfis Depaj na drugoj strani ima unosnije ponude od one koju mu daje Barselona. Navodno Juventus nudi više novca ovom bivšem igraču PSV i Mančester Junajteda, ali i pored toga on bi radije zaigrao na „Kamp nou“. Ipak ključno će izgleda za njegov izbor biti to ko je na klupi.

Ovaj fudbaler uskoro postaje slobodan igrač jer mu ugovor sa Olimpikom ističe, a sigurno će biti jedan od najtraženijih na tržištu zbog toga što je u Francuskoj eksplodirao predhodnih sezona. U aktuelnoj je dao 20 golova u Ligi 1.

derbi banane
SK
Komentari

Vaš komentar