Emeri prelomio: Viljareal je moj dom

Europa League 3. nov 202115:301 komentar
REUTERS/Pablo Morano

Trener Viljareala Unai Emeri oglasio se na svom instagram profilu povodom spekulacija engleskih medija, koji su ga u utorak uveče praktično proglasili novim trenerom Njukasla.

Engleski klub užurbano radi na pronalasku novog trenera, a u utorak uveče posle pobede Viljareala nad Jang Bojsima u Ligi šampiona, Emeri je dao dvosmisleni odgovor, pa je ostalo nejasno da li je blizu dogovora sa Njukaslom.

Ipak, dan kasnije, prelomio je i na instagramu objavio svoju odluku.

„Bez obzira na to kolika se buka podigla u inostranstvu, u klubu vladaju maksimalna transparentnost i lojalnost koju prema meni pokazuju vlasnici i moja ekipa, što mi je i najvažnije. Viljareal je moj dom i posvećen sam mu 100 odsto. Iskreno, zahvalan sam što se za mene interesuje veliki klub, ali još više sam zahvalan što sam ovde i zato sam predsedniku i vlasniku klubu saopštio svoju odluku, da želim i dalje da budem deo ovog projekta zbog uzajamne predanosti i poštovanja između mene i kluba. Želim da se zahvalim i navijačima na podršci koju mi uvek iskazuju. U nedelju nas čeka veoma važna utakmica i nadam se da ćemo pobediti. Vidimo se na našem stadionu“, napisao je Emeri.

On je od 2014. godine četiri puta osvojio Ligu Evrope, tri puta sa Seviljom i prošle sezone sa Viljarealom, što ga čini najuspešnijim trenerom u istoriji tog takmičenja.

Komentari

Vaš komentar