Fabregas o Mesiju: Hteo sam da ti uzmem loptu, kakva greška

Primera 7. avg 202121:532 komentara
Podeli:
Denis Doyle/Getty Images

Sesk Fabregas, igrač Monako, na svom Instagram nalogu napisao je emotivnu poruku povodom odlaska Lionela Mesija iz Barselone.

Njih dvojica su zajedno prošli čuvenu Barsinu školu „La Masiju“ i od tog perioda su veliki prijatelji. Ostvarila sam se obojici želja da zaigraju za prvi tim Barselone.

povezane vesti

Uvek ću s sećati dan kada sam kao 13 – godišnjak ušao u svlačionicu, a trener je rekao da je došao dečak iz Argentine na probu. Sedeo si sam i nisi progovorio nijednu reč. Trebali smo da radimo jedan na jedan. Trener mi je rekao da te napadnem jako i da ti uzmem loptu. Mislio sam da će to biti lak zadatak. Kako glupo od mene. Bacio si me driblingom na zemlju i tada sam znao da si poseban“, počeo je Fabregas.

Fabregas je sa Mesijem prošao sve kategorije u omladinskoj školi tima iz Katalonije.

San nam je bio da zaigramo za Barselonu, ali kada sam to uspeo sa tobom i Pikeom, to je bilo još specijalnije. Za to je vredelo da se borimo“ prisetio se Fabregas.

Nekadašnji reprezentativac Španije na kraju je dodao.

Odlaziš iz Barselone kao najbolji igrač svih vremena. Barsa nikada neće biti ista bez tebe. Hvala ti za sve što si dao voljenom klubu i zbog svega što si ti. Jer se iza takmičarski nastrojene životinje, krije se spektakularna, pažljiva i skromna osoba“, zaključio je Fabregas.

 

Komentari

Vaš komentar