Grizmanov oproštaj: Dao sam sve za ovaj dres

Primera 1. sep 202112:153 komentara
Podeli:
Antoine Griezmann
Imago Sports

Antoan Grizman se posle samo dve godine vraća u Atletiko Madrid i napušta Barselonu. On se dirljivom porukom u sredu ujutru oprostio od navijača katalonskog kluba.

Grizman ne napušta Barsu u pravom smislu te reči. On će biti na pozajmici u Atletiku narene sezone, a „jorgandžije“ imaju mogućnost otkupa i to za 40 miliona evra. Teško je verovati da Madriđani neće kupiti Grizmana posle aktuelne sezone, a i Antoanova poruka govori da se on na „Kamp nou“ više neće naći u ulozi Barseloninog igrača.

Pozdravljam vas i zahvaljujem se na vašoj ljubavi. Dao sam sve za ovaj dres, bio sam u ovom velikom klubu i žao mi je što nisam mogao da više uživam igrajući za vas dok ste na tribinama, ali ponosan sam što sam bio jedan od vas„, napisao je Antoan Grizman.

Za Barsu je francuski reprezentaivac odigrao 102 utakmice i dao je 35 golova, a vraća se u Atletiko sa kojim je igrao 257 utakmica. U timu iz Madrida on nije uspeo da osvoji titulu šampiona Španije, ali je bio osvajač Lige Evrope 2018. i vicešampion Evrope 2016. godine.

U Barseloni je takođe propustio priliku da bude šampion Španije, a osvojio je samo Kup kralja 2021. godine.

Komentari

Vaš komentar