Gvardiola: Kuman je idealno rešenje za Barselonu

Primera 8. jun 20219:472 komentara
David Ramos/Getty Images

Pep Gvardiola odbacio je mogućnost da će u skorijoj budućnosti preuzeti Barselonu. Poznati stručnjak je Katalonce napustio 2012. godine.

Imam još dve godine ugovora sa Mančester sitijem. Zadovoljan sam u Engleskoj i nastaviću posao ovde. Cilj je da pokušamo da konačno osvojimo Ligu šampiona“, izjavio je Gvardiola.

povezane vesti

Čelnici Barselone odlučili su da tim i sledeće godine vodi Ronald Kuman. Holanđanin je u prvoj sezoni došao do Kupa Španije, dok je u prvenstvu Barsa završila na trećem mestu.

Kuman je idealno rešenje za Barselonu. Drago mi je što tako razmišlja i predsednik Laporta. Bila je teška godina za sve i Ronald zaslužuje još jednu šansu, sa ljudima na tribinama, kojih nije bilo zbog pandemije koronavirusa. Druga godina je uvek bolja od prve i ubeđen sam da će Barsa imati mnogo bolje rezultate“, rekao je Gvardiola.

Blaugrana se tokom leta pojačala sa dva doskorašnja igrača Sitija. U Kataloniju su stigli Kun Aguero i defanzivac Erik Garsija.

Sa njima je Barselona napravila pun pogodaka. Kun je sjajan špic sa osećajem za gol. Na drugoj strani Erik je veoma mlad, ali istovremeno veoma inteligentan igrač. Pravi je dragulj, ubeđen sam da će biti jedan od kapitena u narednoj dekadi“ završio je Gvardiola.

Komentari

Vaš komentar