Jović: Zidan je fenomenalan čovek, ali…

Bundesliga 26. jan. 202118:50 > 19:0110 komentara
Podeli:
Zinedine Zidan, Luka Jovic
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Napadač Real Madrida na pozajmici u Ajntrahtu Luka Jović istakao je da je srećan što se vratio u Frankfurt, klub u kome se potpuno afirmisao, i da trenutno ne razmišlja šta će da bude na leto.

On je u razgovoru sa nemačkim medijima priznao i da je u dobrim odnosima sa Zinedinom Zidanom, ali da zbog jezičke barijere skoro da nije imao direktnu komunikaciju sa njim.

Povezane vesti

Srećan sam ovde, osećam se vrlo dobro. Izuzetno mi je ugodno i to se vidi na terenu. Ove sezone možemo da napravimo velike korake. Zaista sam želeo da vrati u Ajntraht,“ rekao je Jović.

Naravno, sve je zanimalo kako mu je bilo u Realu i zbog čega nije dobio šansu.

Nisam imao sreće zbog povreda, a imao sam i privatnih problema za koje jesam i za koje nisam kriv. Ipak, bilo je korisno trenirati sa najboljim igračima na svetu na svojim pozicijama. Od njih sam mnogo naučio. Kao rezultat tog rada, postao sam iskusniji i napredovao sam. Tamo je potpuno drugačiji stil, pritisak je ogroman. Zbog toga sam zaključio da je bolje da napravim korak unazad i odem kako bih se kasnije vratio.

Srpski reprezentativac ima samo lepe reči o treneru Kraljevskog kluba Zinedinu Zidanu

Već sam rekao da je vrlo iskren i fenomenalan čovek. Sa Adolfom Hiterom imam bolju komunikaciju zato što obojica pričamo engleski. U Španiji nisam mogao da napravim tu komunikaciju sa Zidanom. On ne priča engleski, ja ne pričam španski… Obojica su sjajni treneri i odlične osobe.“

Jović je naglasio da još oseća posledice koronavirusa i da još nije u stanju da odigra celu utakmicu.

„Imam bolove u mišićima koje vučem neko vreme, a posle korone su se intenzivirali. Nisam u potpunosti spreman. Trener će odlučiti kada je pravi trenutak da počnem utakmicu i budem više na terenu.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i Benfike na leto se vraća u Madrid.

Trenutno sam koncentrisan na Ajntraht. Pripremam se da zalečim sve probleme sa povredama. Ne gledam u budućnost. Jedino mogu da kažem da ću pokušati da od leta budem u klubu gde ću imati veliku minutažu,“ istakao je Jović i naglasio da trenutno ne uči španski:

Krenuo sam na časove u Madridu, ali trenutno ne učim. Nemam šta kome da pokazujem. Znam kakav sam igrač i znam šta mi treba da bih igrao dobro. Uzeće me onaj koji to bude video i biću srećan kada budem igrao.

Srpski napadač je već postigao tri gola od kako se vratio u Frankfurt.

derbi banane
SK
Komentari

Vaš komentar