Kako su se igrači oprostili od Zidana: Jedan jedini, legenda

Primera 27. maj. 202119:563 komentara
Podeli:
Denis Doyle, Getty Images

Jedan od najtrofejnijih trenera u istoriji madridskog Reala Zinedin Zidan drugi put je napustio kraljevski klub. Igrači su iskoristili priliku da na oproštaju prozbore koju o treneru koji je klubu doneo u dva navrata čak 11 trofeja.

Zizu, jedan jedini. Želim ti sve najbolje. Zaslužio si. Uživaj u životu i porodici – rekao je kapiten Serhio Ramos.

Belgijski golman Tibo Kurtoa došao je u klub kada je Zidan prvi put otišao, ali je na kraju kod Francuza dobio šansu ispred dugogodišnjeg ljubimca Kejlora Navasa.

Bila je čast imati takvu legendu za trenera. Hvala ti na svemu što si me naučio i za poverenje koje si stalno imao u mene i za sve pobede. Nadam se da ćemo se sastati opet. Sve najbolje.

povezano

Jedan od Zidanovih specijaca je i Dani Karvahal.

Treneru, imam samo reči hvale za sve ovo vreme koliko si mi bio trener. Hvala ti na posvećenosti i što si me napravio boljim igračem svakog dana.

Emotivnu poruku imao je i Rafael Varan.

Od kada sam došao u Real Madrid pre 10 godina bio si više od trenera. Bio si učitelj. Pomogao si mi da se razvijem kao igrač i kao čovek. Uspevao si da ovu zlatnu generaciju odvedeš na vrh, i to nekoliko puta. Ne mogu dovoljno da se zahvalim za sve savete koje si mi dao, na i van terena. Hvala još jednom šefe. Srećno i nadam se da ćemo se videti ponovo.

Komentari

Vaš komentar