Kros se polako vraća: Igrao sam pod bolovima pola godine

Primera 27. sep. 20219:531 komentar
Podeli:
Denis Doyle/Getty Images

Nemački vezista Toni Kros konačno trenira sa timom u sklopu oporavka zbog povrede prepone, koja je uzrokovala da ne nastupi od Evropskog prvenstva, i propusti nastupe Real Madrida u La Ligi i Ligi šampiona.

Fudbaler iz Grajfsvalda ističe da oporavak teče dobro.

Povezano:

Veoma sam zadovoljan što sam odradio treći trening sa timom – konalno mogu da igram bez bola posle šest ili sedam meseci trpljenja bola. Osećaj je veoma dobar. Nisam igrao tri meseca i moram da se vrati u takmičarski ritam“, izjavio je Toni Kros za „Goal.com“.

U martu sam počeo da osećam bolove, ali nisam mogao da napravim pauzu ranije jer su me čekale obaveze. Bio sam i tri nedelje na odmoru misleći da će bolovi proći, ali to nije bio slučaj. Osećam se spremno i nadam se da ću biti u sastavu tima za naredni meč“, rekao je fudbler Real Madrida, koji sledeću utakmicu igra u utorak u Ligi šampiona na domaćem terenu protiv moldavskog Šerifa.

Kros (31) član je Madriđana od 2014. godine, a do nedavnog povlačenja iz reprezentacije za selekciju Nemačke odigrao je 106 utakmica i postigao 17 golova. Sa Nemcima je bio svetski prvak 2014. godine u Brazilu.

Komentari

Vaš komentar