Kros: Mesi nije u najbolja tri

Primera 23. dec 202014:38 > 22:0010 komentara
Leo Mesi, Toni Kros
REUTERS/Albert Gea

Vezista Reala Toni Kros je u jednom podkastu govorio o nedavnom izboru FIFA za najboljeg igrača i najboljeg trenera u 2020. godini.

Podkast „Einfach mal luppen“ u kom Toni često govori sa svojim bratom Feliksom vezista Reala je komentarisao FIFA „The Best“ nagrade. Kros oseća da je nagrada pravedno dodeljena Robertu Levandovskom, a da Mesi nije zaslužio da bude u najužem izboru.

Levandovski zaslužuje nagradu. Apsolutno. Međutim za mene Mesi nije u najboljih tri. Jer mislim da nije dobro igrao ove godine„, rekao je Kros koji je iznenađen i što je Jirgen Klop ispred Hansija Flika dobio nagradu za najboljeg trenera.

Očigledno je da su obojica veliki treneri, kada se pogleda ono što su ostvarili. Klop je imao takođe iznenađujuću godinu. Hansi Flik je jedan od najboljih sportskih osoba u 2020. On nije samo da je osvojio triplu krunu već je Bajern nadigrao sve timove sa kojima je igrao. Retko da su dali manje od četiri gola na mečevima„, kazao je Kros.

Toni je takođe u podkastu podelio i zanimljivu anegdotu zašto se „ne slaže“ sa Hansijem.

U reprezentaciji sam imao problem sa njim. Više puta me je tokom Svetskog kupa 2014. budio da idem na doručak. To mi nije uopšte bilo zabavno ali oprostio sam mu„.

Komentari

Vaš komentar