Kuman tužan zbog poraza: Postoji rešenje, ali ne preko noći

Primera 3. okt. 20219:392 komentara
Podeli:
REUTERS/Juan Medina

Ronald Kuman iz lože je pratio poraz Barselone od Atletika u Madridu jer je odrađivao suspenziju izrečenu zbog crvenog kartona. Nakon meča je bio razočaran rezultatom.

Povezano

„Tužan sam zbog rezultata. Mislim da smo u pojedinim delovima utakmice bili dobri. Ali, lošija od svega bila je reakcija kod prvog gola. Pre utakmice smo razgovarali o tome kako treba da se branimo. Na sredini terena moraš da pratiš čoveka, pali smo na tom ispitu. Možda smo u nekoliko navrata mogli da ih ugrozimo malo više, ali sve je već bilo odlučeno do odlaska na odmor“, rekao je Kuman.

„Kada gubite 2:0 od takvog tima, to je komplikovano. Kutinjo je imao dobru šansu, ali nismo je iskoristili. Nismo imali mnogo prilika, ali morate da prizante da je teško i stvarati prilike protiv tima koji se brani sa velikim brojem igrača. Moralo je bolje, morali smo bolje da otvaramo prostor, sredina terena je mesto na kome Atletiko ima najveću defanzivnu moć“, nastavio je Kuman.

„Postoji rešenje, ali do njega nećemo doći ni danas ni sutra, nema rešenja preko noći. Moramo da radimo, moramo da damo priliku mladim igračima i da se nadamo da će se povređeni igrači vratiti što pre kako bismo mogli i da menjamo i odmaramo“, zaključio je trener Barselone.

Komentari

Vaš komentar