Kumanova godina nakon srčanog udara: Sad sam zdrav i srećan

Podeli:
David Ramos, Getty Images

Ronald Kuman oglasio se u ponedeljak na društvenim mrežama kako bi izrazio zahvalnost za prevazilaženje zdravstvenih problema godinu dana nakon hitne operacije zbog srčanog problema.

Ronald Kuman

Španska „Marka“ piše da je holandski trener prošao uspešnu kateterizaciju srca nakon što je u maju 2020. prebačen u bolnicu u Amsterdamu zbog bolova koje je osećao u grudima.

Pre tačno godinu dana, ova vožnja biciklom je završila loše i podvrgnut sam srčanom zahvatu„, napisao je Ronald Kuman na Tviteru uz slike sa vožnje bicikla i nazderavljanja sa suprugom. Uz nastavak: „Sad sam zdrav i srećan!

Nekoliko meseci nakon operacije, Holanđanin je preuzeo ekipu Barselone i objasnio šta se dogodilo onog dana kada je morao u bolnicu.

Porodična bolest

Imao sam srčani udar i hitno sam prebačen u bolnicu„, rekao je Ronald Kuman za u intervjuu za RTL Beau i dodao:

Sa biciklom sam prešao 96 kilometara i iscrpljen se vratio kući. Kada sam se odmarao, počela su prsa da me bole. Počeo sam da se znojim i bio sam sve bleđi. Srećom, supruga je bila kod kuće, pozvali smo hitnu pomoć i oni su odmah preduzeli mere. Moja centralna koronarna arterija bila je blokirana, a druga je bila istegnuta. Ugladili su mi dva stenta. Gledajući unazad, shvatam koliko sam imao sreće. Moj otac je umro od srčanog udara u 75. godini. To nam je porodična bolest“, otkrio je Ronald Kuman.

derbi banane
SK
Komentari

Vaš komentar