„Lopetegi je samo došao u us….m momentu“

Primera 20. jan. 202117:001 komentar
Podeli:
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Fudbaler Real Madrida Toni Kros otkrio je da je imao mnogo poverenja u Đulena Lopetegija i da je uveren da on nije trebalo da dobije otkaz već šansu da se pokaže.

Toni Kros rekao je da ga je lično pogodilo to što je Đulen Lopetegi dobio otkaz.

Lopetegi je preuzeo Real nakon što se prva trenerska epizoda Zinedina Zidana završila u Madridu. Dogovor sa kraljevskim klubom obznanjen pre vremena koštao ga je otkaza na mesto selektora reprezentacije Španije samo nekoliko dana pred početak Svetskog prvenstva u Moskvi 2018. godine.

A onda je u oktobru došao poraz od Barselone (5:1) i Lopetegiju je uručen otkaz. Kros veruje da je Lopetegi samo imao lošu sreću i da je u klub došao u teškom momentu.

„Lopetegijev otkaz me je lično pogodio jer je on prvoklasan trener i još bolji čovek. Jednostavno je došao u us….m momentu. Bio sam veoma srećan zbog njega kada je sa Seviljom osvojio Ligu Evrope“, rekao je Kros gostujući u podkastu „Ajnfah mal Lupen“.

Nemac je ispričao da je bio neraspoložen kada je Lopetegi otpušten:

„Ja bih ga zadržao, imao sam mnogo povrenja u njega. Došao je u klub nakon tri osvojene Lige šampiona i u momentu kada je Kristijano napustio Madrid. Svima je bilo jasno da je pred nama veoma teška godina. Iskreno, to me je veoma pogodilo, ostavilo je gorak ukus“, dodao je Kros.

derbi banane
SK
Komentari

Vaš komentar