Lopetegi: Nikada nisam dao gol, čak ni na treningu

Primera 21. mar. 202112:38 > 16:24
Podeli:
David Ramos/Getty Images

Trener Sevilje Đulen Lopetegi rekao je posle remija sa Valjadolidom 1:1 da je zadovoljan što je bod njegovoj ekipi na gostovanju doneo golman Bono.

Pogotkom u četvrtom minutu nadokande, golman Bono doneo je bod Sevilji na gostovanju Valjadolidu 1:1 u 28. kolu španske Primere.

Marokanski golman je sjajno ispratio akciju u šesnaestercu i levom nogom izjednačio rezultat za veliku radost gostiju.

Bono je posle meča rekao da nije znao kako da se raduje, a Lopetegi je pohvalio angažovanost Marokanca nakon izvođenja kornera.

„Nikada nisam tako postigao gol tokom svoje karijere, čak ni na treningu. To je sjajan gol. To nije normalno, ali nam se sreća osmehnula na kraju utakmice, kada smo već žalili za tim što ćemo izgubiti bodove. Izgledalo je kao da ćemo otići kući bez ičega. Razgovarao sam sa njim posle utakmice i čestitao sam mu. Pretpostavljam da je svlačionici bilo nekoliko šala o tome. Veoma sam zadovoljan jer nismo odustali, uvek se borimo da ostanemo u igri, instistirali smo i to je karakteristika koju tim ima i uvek budemo nagrađeni za to“, rekao je Lopetegi.

Sevilja je na četvrtom mestu sa 55 bodova, dok je Valjadolid na koti 16 sa 27 poena. Imaju četiri poena više od Eibara, koji je u zoni ispadanja.

derbi banane
SK
Komentari

Vaš komentar